Lift me up

Je hebt het vast wel eens opgemerkt. Wanneer je happy bent, gaat alles makkelijker. De mensen om je heen lijken ineens allemaal mee te werken, je werk is leuker, de tijd vliegt voorbij, van ploeteren is geen sprake.

Maar dan zomaar ineens, uit het niets, dendert de lift naar beneden. Alles lijkt moeizaam te gaan, stoplichten onderweg staan op rood, er is geen doorkomen aan. Ploeteren om je werk gedaan te krijgen, er lijkt geen einde aan de dag te komen. Mensen in je omgeving reageren alsof ze het er om doen om jou tegen te werken.

Feeling down is slechts een signaal, een reminder om de lift in werking te zetten

Wat nu als je van “je goed voelen” je prioriteit maakt. Je eigen creatieve energie hoog houden. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Stel je eens voor hoe het leven zou zijn als je je eigen lift kunt bedienen.

Wanneer je zelf de controle(r) in handen neemt en “je goed voelen” je eerste prioriteit is, ga je meer gemak ervaren bij het creëren van het leven wat je wilt.

Een leven waarin externe factoren geen invloed meer hebben op hoe jij je voelt. En alles makkelijker en als vanzelf gaat.

Een “lift me up” journal laat jou zicht houden op de koers die jij wilt varen en zet de mooie kanten van het leven in het daglicht.

Een leven creëren vanuit het volgende mantra:

“Ik vertrouw mezelf, ik creëer mijn eigen leven. Ik pak de nieuwe kans die  mij gegeven is. Ik ben gelukkig met wat ik heb, waar ik nu ben. Ik heb niet meer nodig om gelukkig te zijn. Dat neemt niet weg dat ik doelen en dromen na wil blijven jagen”

Deze e-course zit vol methodes om je eigen creatieve energie te verhogen, waarmee jij je eigen lift weer in werking kunt zetten. Het zet jou weer in contact met je creatieve energie. Zodat jij de power weer voelt om de controle(r) over je leven te pakken.

Een “lift me up” journal is er voor jou, werkt voor jou wanneer je deze maakt op momenten waarop je je goed voelt.

Want we weten allemaal, er zijn van die momenten in je leven dat je niet ziet dat het leven mooi is.
Voor die momenten, maak jij een "lift me up" journal.

In deze e-course bied ik jou een handreiking aan om in een verhoogde energie te komen. Zodat jij ook echt een (art)journal kunt creëren waar je blijvend profijt van hebt. Zodat je op momenten dat je het licht even niet meer ziet, je het "lift me up" journal kunt pakken en je steeds sneller de controle(r) weer weet te pakken en leiding kunt nemen over je eigen leven.

Want zeg nu zelf: Als jij de leiding niet neemt, doet iemand anders het wel.

Deze e-course heeft een waarde 167 euro (eigenlijk heel veel meer dan dat)

Wil jij leven vanuit het mantra:

“Ik ben gelukkig met wat ik heb, ik heb niet meer nodig om gelukkig te zijn.” En relaxter omgaan met wat je wilt najagen omdat er niet meer van afhangt.

Met het hebben van je eigen "lift me up" (art)journal, met de quotes waar jij van houd, met de mooie dingen uit jouw leven.
Focus jij je op de mooie dingen in het nu en het verlangen waarnaar je leven wilt.

Wil jij van een leven vanuit "ik heb dat niet" naar een leven vanuit "tevreden zijn met wat je wel hebt, zien wat er is"

Maak van "je goed voelen" je prioriteit en ervaar meer controle over je eigen creatieve energie

Je zult merken dat wanneer jij je richt op je eigen creatieve energie, het ook een positief effect op je omgeving.

Ervaar wat het met jou doet als je anders kijkt naar de ogenschijnlijk negatieve situatie.

Een blok (onderwerp) duurt 10 dagen, zo heb je voldoende tijd om er iets mee te doen.
Deze e-course bevat tien blokken en ik ben elke week aanwezig om je van feedback te voorzien.

Je geluk hangt na deze e-course niet meer af van externe factoren en de doelen die je wilt behalen.

Meld je dan nu aan voor € 167,- incl. btw en kan in termijnen worden voldaan.