DIY – maar niet alleen

Deze cursus opent op 02/28/2019.

samen vlieg je verder

Jaaaa! Geslaagd voor KDC!

Gefeliciteerd, jij kunt nu coachen in verbinding met hoofd, hart en handen.

Je hebt voor jezelf al heel helder dat je vanuit FLOW wilt werken, dat je je VRIJ wilt voelen en dat je je TALENTEN in kunt zetten en dat je business goed is voor de mensen die je helpt om te ZIJN. 

Je bent Kunstzinnig Dynamisch Coach en wilt graag mensen helpen. Anders was je deze opleiding niet gaan doen.

Je wilt nu echt je praktijk in de lucht zwiepen en die mensen bereiken die jij zo graag zou willen helpen.

Coachen combineren met de zakelijke kant van het verhaal. Werken op gevoel versus werken met verstand van zaken.

Bij elke stap die je zet, zal er een drempel te voelen zijn, gevoelig als je bent.

Ik kan uit ervaring zeggen dat die hobbels en bobbels op de weg er zullen blijven liggen, ze zijn alleen niet meer zo beangstigend als je de moed hebt ze te aanschouwen vanuit een ander perspectief.

Wil jij je investering in je opleiding terug verdienen? Werk maken van je “gift on earth”?

Dan zul je actie moeten ondernemen. Nee!!! JE WILT ACTIE ONDERNEMEN!!!

Je bent geen coach geworden om op je gat te blijven zitten en te wachten tot cliënten bij je komen aanwaaien.
Je overgeven aan het universum is een ding, maar als jij niet laat weten dat jij coach bent en bereid bent mensen te helpen, kan het universum mensen niet bij je brengen.

Je hebt voor jezelf al heel helder dat je vanuit FLOW wilt werken, dat je je VRIJ wilt voelen en dat je je TALENTEN in kunt zetten. En dat je business goed is voor de AARDE en mensen helpt om te ZIJN. 

Heb jij de opleiding "kunstzinnig dynamisch coachen" gedaan in Assen of Breda en wil jij nu toch wel echt graag als coach in praktijk aan de slag? Wil jij weten hoe jij:

# je missie kunt vinden en uitdragen waar jij voor staat
# jouw "gift on earth" kenbaar maakt aan de wereld, zichtbaarheid.
# een website begint, hoe creëer ik een huisstijl
# kunt omgaan met privacyregels en algemene voorwaarden/verzekeringen
# kunt omgaan met dat wat organisaties (gemeente etc.) van je vragen
# administratie, btw en andere vraagstukken omtrent geld “ja, jij bent het waard, je product is van waarde en geld vragen voor je diensten is niet meer dan normaal”

Ik bouw mijn lessen samen met jou op en vul elke les en lesblok in volgens de voor jou vertrouwde weg verkennen, verdiepen en voltooien. In verbinding met mijn hoofd, hart en (jouw) handen.

Met de door mij in praktijk opgedane kennis en ervaring, in combinatie met de opleiding kdc en een portie nuchterheid. Geef ik jou een liefdevolle schop onder je hol om jouw coachingspraktijk ook daadwerkelijk op te starten. Zodat jij jouw missie kunt uitdragen.

DIY – Maar niet alleen!

Wil jij op creatieve wijze jouw coachingspraktijk vormgeven?
Een business die goed is voor JOU en je cliënten.

# Ik denk met jou mee, ik deel mijn inzichten op basis van jouw ingezonden vragen.

# Ik werk vanuit geïnspireerde actie.

# Ik ben een creator, een uitvinder, met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten op de grond. Heb 10 jaar ondernemerschap (workshops/cursussen en kinderfeestjes gegeven, een webwinkel en fysieke winkel gehad, een creatief ontmoetingscentrum gerund) in mijn rugzak zitten en leer graag nieuwe dingen bij. Ik blijf investeren in mijn ontwikkeling, als mens, als coach en als ondernemer.

“De beste les welke ik geleerd heb: je hoeft het niet alleen te doen, samen kom je verder”

# Ik stel jou de vragen en help jou de antwoorden hierop te vinden door er eventueel een creatieve opdracht aan te koppelen. Hoe meer jij de uitkomst ervan deelt met mij, hoe meer verdieping er mogelijk is.

# Jij krijgt niet alleen toegang tot de online coachingspraktijk van de artjournal "coach" (waar je de kunst van online ondernemen kunt afkijken), je krijgt ook toegang tot het artjournal café waar je contact kan leggen met mij en andere studenten zodat we ook elkaar inspireren door verbondenheid.

# Ik ben 2 keer per week aanwezig in de online coachingspraktijk en in het artjournal café om jou feedback te geven.

# En er is in ieder geval in het eerste half jaar 1 x per maand een zoomsessie (skype met meerdere personen) van een uur bij de lessen inbegrepen. (waarde per sessie € 80,00 x 6)

Startdatum: 28-2-2019            Max. aantal deelnemers: 6
Jouw investering: € 597,- excl. btw

Omdat dit project in aanbouw is en jij mij daar enorm bij helpt wanneer je met mij mee opstijgt, krijg jij er als extra bij:

# Je hele loopbaan als coach blijven inchecken om de lessen terug te lezen, plus alle nieuwe lessen die ik maak.

# Een groepsessie van 4 uur in huiselijke setting met minimaal 3 andere cursisten. Waarin we volgens de vertrouwde tiki-methode concreet aan de slag gaan met de coachingsvraag die jij op dat moment de meeste aandacht wilt geven. (waarde per sessie € 80,00 excl. btw p.p.) Echt vliegen! Van de grond komen met je eigen coachingspraktijk! Alle materialen zijn inbegrepen, net als koffie/thee en soep. Afspreken op een andere locatie is bespreekbaar, reiskostenvergoeding in overleg.

Betalen in termijnen is bespreekbaar. Stuur daarvoor een email.

Mijn missie is om jou een duwtje in de rug te geven, zodat jij kan uitvliegen als kd-coach. En ik ben graag jouw co-piloot.

Durf jij het aan om samen met mij te gaan vliegen?

Stuur mij dan een mail, dan houden wij contact vanaf de grond.

Meld je nu aan en betaal per ideal

Veel liefs,

Audrey

Cursus informatie

Tracks:

Cursus instructeur

Audrey Reitsma Audrey Reitsma Auteur

Ik ben Audrey Reitsma, ik ben inspirator, althans dat is de titel die ik graag zou toebedelen aan mezelf. Natuurlijk is het aan jou om mij een inspirator of motivator te noemen. Maar goed, alles wat je wilt zijn begint naar hoe je zelf naar jezelf kijkt.

Deze cursus heeft geen secties.
Ik ben Audrey Reitsma, ik ben inspirator, althans dat is de titel die ik graag zou toebedelen aan mezelf. Natuurlijk is het aan jou om mij een inspirator of motivator te noemen. Maar goed, alles wat je wilt zijn begint naar hoe je zelf naar jezelf kijkt.
Scroll to top