zelfhulpboeken helpen, journals nog meer. lift me up ecourse de artjournal coach

Zelfhulpboeken en kunstboeken…

zelfhulpboeken helpen, journals nog meer. lift me up ecourse de artjournal coach

En dan te bedenken dat dit slechts een selectie is van de artjournals die ik heb gemaakt. Er ligt nog een stapel in de kast, een doos gevuld en op zolder staat ook nog een bak met journals van lang geleden.

In de loop der tijd ben ik ze gaan zien als de beste zelfhulpboeken die er geschreven zijn. Maar tegelijkertijd zijn het ook kunstboeken, een naslagwerk voor tal van materialen en technieken die ik in de loop der tijd heb uitgeprobeerd en ontwikkeld.

Ze zitten vol met waardevolle herinneringen, mijn diepste zielenroerselen, mijn wensen en verlangens. Quotes waar ik naar wil leven, leefregels welke me aanspreken en welke ik graag nader wilde onderzoeken of deze ook bij mij past.

Overal is kennis te verkrijgen, je hoeft het wiel niet altijd zelf uit te vinden.

Afgelopen weekend zei iemand mij: "jij bent een echte pionier". Wow! Wat een compliment. Zo had ik mezelf nog niet gezien. Ik houd er inderdaad van om zelf op onderzoek te gaan, te kijken met een nieuwe blik. Te denken in "kan het ook anders", ik neem niet alles zomaar voor zoete koek en wat niet is, dat maak ik zelf.

Wil jij met mij meeliften?

Je eigen "lift me up" journal maken?
Een journal met al wat jou gelukkig en blij maakt, wat voor moois zie je dan? Wanneer je het journal maakt, dan besteed je aandacht aan die kleine dingen, je verzorgt het "eigen gras, madeliefjes" die tot bloei komen. Je aandacht gaat uit naar je innerlijk, de plek waar je eigen happiness tot bloei komt.

Het voeden van je eigen ziel. En wanneer je dan even niet zo happy voelt, dat blijft net zo goed een onderdeel van het leven, dan hoef je alleen je eigen journal er bij te pakken en zie je wat je even uit het oog verloren was.

Het hebben van mijn eigen lift-me-up journal, met de quotes waar ik van houd, met de mooie dingen uit mijn leven, lukt het mij beter om te kunnen balanceren tussen de superleuke blijde kant van het leven en het soms toch wel heel irritante lijf van mij dat niet wil meewerken. En daarmee lukt het mij om#chronischhoopvol te zijn.

Wil je beginnen met het maken van een artjournal?

Bestel dan nu het gratis ebook "Hoe begin ik met artjournallen" op mijn website:
https://deartjournalcoach.nl/

Liefs,
Audrey

Happiness is a way of travel, not a destination.

Dat staat op de voorkant van mijn "lift me up" journal. Ik heb met heel veel plezier gewerkt aan de bouw van deze e-course, met de bouw van het online atelier en het artjournal "café". Ik neem jou graag mee de lift in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.