creatief coachen de artjournal coach law of atraction

Happiness is an inside job

creatief coachen de artjournal coach law of atraction

Mijn laatste pagina van 2018 in mijn "lift me up" journal.
En het tevens een quote welke ik in 2019 wil leven.

Happiness is an inside job, hoe mooi je buitenkant ook is, het gaat om wat er in jouw leeft.

Vorig jaar  zei er iemand tegen mij; "ik kan zien wanneer jij niet fit bent". "Nee dat klopt, ik ben niet fit. Straal ik dat dan zo uit, staat het op mijn gezicht geschreven?" vroeg ik haar. "Je hebt nooit make-up op en ik heb opgemerkt dat jij dat op hebt wanneer je niet fit bent". Goed opgemerkt, ik draag idd weinig make-up en alleen op momenten wanneer ik mij niet fit voel en mij beter wil gaan voelen door extra aandacht te schenken aan mijn buitenkant.

Een geval van fake it till you make it, doe alsof en je bent al halverwege. En echt, zo werkt het vaak wel. Niet alleen met make-up en leuke kleren aantrekken. "Je mag wel chronisch ziek zijn, je ziek voelen, maar je hoeft je er niet naar te kleden" Een ogenschijnlijk harde uitspraak, maar de hele dag in pyjama blijven hangen is niet bevorderlijk voor je gestel.

Er werd mij ook verteld; "wanneer jij make-up op hebt, straal je meer, je ogen komen beter uit met een vleugje mascara en dat beetje lippenstift".

Voor komend jaar neem ik mij voor om mijn #innerwow meer tot zijn recht laten komen, een extra setje meegeven bij het uitdragen naar #outerspace.

Dat staat maar weer mooi zwart op wit. Een reminder in mijn "lift me up" journal. Voor als ik het door de ruis van alle dag niet meer zie, of als het leven even niet meezit.

Ik wens jou een chronisch hoopvol, liefdevol en creatief 2019.

Liefs,
Audrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + elf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.