Cirkels doorbreken, hoe doe je dat?

Cirkels doorbreken, hoe doe je dat?

Ergens beginnen is het enige wat je hoeft te doen

Daarna komen de ideeën als vanzelf aanwaaien.

Wachten op het juiste moment of "ik begin pas als ik de techniek onder de knie heb" zijn veelgehoorde argumenten om niet te beginnen met artjournallen.

En ik trap er zelf ook nog wel eens in, in de overtuiging dat ik pas mag creëren op het juiste moment. Deze week kon ik niet anders dan denken aan maandag. Maandag zijn alle huisgenoten weer naar school of werk. Maandag heb ik het huis weer even voor mij alleen. Maandag kan ik mij volledig laten gaan in het moment. Maandag kan ik creëren in mijn artjournal. Maar maandag is ook de dag dat ik mij weer volledig wil toewijden aan school en aan mijn website die steeds meer echt mijn stijl wordt. En maandag is ook de dag dat ik...

Ja, je leest het goed. Dat is een hele waslijst aan al wat ik maandag graag zou willen doen.
A. De lijst is zo ontzettend overweldigend dat ik er donderop kan zeggen dat het droombeeld wat ik er van heb niet realiteit zal zijn. En B. Ik weet niet wat de dag zelf zal bieden, om over de grillen van mijn lijf maar niet te spreken.

Dus vanmorgen settelde ik mijzelf aan tafel, zette wat spullen neer en begon. Ik pakte mijn "lift me up" journal erbij en zette cirkels en begon ze in te kleuren met verf. Te veel verf in het bakje gedaan betekent al gauw een paar journals extra erbij.

Uit de cirkel van uitstellen gebroken. Yes!

Dat de volgende lagen na vele onderbrekingen (koffie, haren in een staart keuren , lunch en opruimen) dat is dan maar zo. Ik ben wel weer aan het creëren en dat voelt ongelooflijk fijn. Ik hoef niet te wachten tot maandag.

Veel liefs,
Audrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 16 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top